Wie ben ik?

Hi!

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog! Mijn naam is Laura de Leeuw – van Broekhoven, ik ben 30 jaar oud of jong( het is maar net hoe je het bekijkt) en getrouwd met mijn grote liefde Gidy. We zijn al ruim 10 jaar samen en daarvan alweer 3 jaar getrouwd. Samen hebben we 3 prachtige kindjes, die ons gezin compleet hebben gemaakt. Romee geboren op 26 december 2015 en Siem en Vive geboren op 9 maart 2018. Die laatste 2 hebben ons wel flink verrast en ons leventje op positieve wijze overhoop gegooid.

Foto’s gemaakt door Via de Lens fotografie

Tijdens de zwangerschap van Siem en Vive ben ik begonnen met schrijven, iets wat ik vroeger ook heel graag deed. En vele jaren later vind ik het nog net zo leuk, het is fijn om bepaalde dingen van je af te schrijven, maar het is ook erg fijn om de leuke en minder leuke dingen met de buitenwereld te delen. Ik wil jullie daarom ook graag meenemen in ons avontuur als gezin van vijf!

Liefs Laura