Een geboortebord van Lief Moment, die wil je hebben!

 


Als je kindje wordt geboren mag iedereen dit weten. Je huis versieren met de meest leuke slingers en ballonnen, alles kleurt roze of blauw. De klassieke tuinborden worden her en der nog gebruikt in een hip ‘jasje’, een toffe raamsticker op het raam of een ooievaar die zogenaamd door het raam naar binnen is gevlogen. Maar de echte nieuwste trend is toch wel het geboortebord.

Ik schreef een tijdje terug al over de mooie sterrenbeeldposters van Lief moment, deze blog nog niet gelezen? Klik dan hier! Nu mocht ik weer een heel leuk product voor Lief Moment reviewen, en dat doe ik dan ook met liefde. Want zeg nou eerlijk als je een kijkje neemt in de webshop van Lief Moment, wordt je spontaan blij. Zo veel mooie producten, stoere producten, maar ook hele lieve en mooie producten. Echt een aanrader wanneer je op zoek bent naar een leuk kraamcadeau, of als je zelf op zoek bent naar iets moois voor in de kinderkamer oid.

Ik ben dan zelf inmiddels wel uitgezwangerd ( is dat wel een officieel woord)…. maar echt! Geen baby’s meer hier in huize de Leeuw! Af en toe nog steeds heel erg raar dat dat niet meer gaat gebeuren, maar gelukkig is er een heuse babyboom om mij heen, dus ik kan genoeg knuffelen de komende tijd!

Afgelopen 29 september werd mijn lieve kleine nichtje Elise geboren. Mijn grote broer was papa geworden samen met zijn lieve vrouw. Voor de geboorte van Elise werd een mooi geboortebord gemaakt door Lief Moment. Dankzij Lisanne hebben mijn broer en schoonzus een schitterend geboortebord in ontvangst mogen nemen.

Het is een mooi stevig bord van een behoorlijk formaat (70×100) en dat laatstgenoemde is alleen maar fijn. Want zo’n prachtig bord mag door iedereen gezien worden. Het bord is voorzien van twee plakstrips (tape) om het bord mee aan het raam te bevestigen. Wanneer het bord aan het raam hangt, hangt het meteen goed vast. Het bord hangt net zoals de ‘te koop’ borden van makelaars, alleen is een geboortebord toch even van een ander niveau!

Het is een bord waar je blij van wordt.
De mooie subtiele, toch moderne vormgeving maken dit bord een ware eyecatcher! Less is more zeggen ze wel eens, en dat vind ik ook in dit geval. De tekst op het bord is lief, pakkend, en de waarheid! Want ‘van liefde komt niets dan liefs’ is een uitspraak die perfect op het bord past. De mooie zachtroze kleur in combinatie met wit vind ik persoonlijk zo ontzettend lief en mooi. Wanneer je het bord ziet is meteen duidelijk voor welke mooie gelegenheid dit bord er hangt.

Voor alle papa’s en mama’s to be, ga naar de webshop van Lief Moment om zo’n schitterend geboortebord te bestellen voor de geboorte van je kindje! Is het bord net niet helemaal zoals je het zou willen, dan kan je altijd contact opnemen met Lisanne wat betreft de mogelijkheden. Want wil je iets moois, iets liefs, iets wat met liefde ontworpen en gemaakt wordt? Dan moet je echt bij Lief Moment zijn!

Please follow and like us:
error

2 antwoorden op “Een geboortebord van Lief Moment, die wil je hebben!”

  1. Het is een prachtig bord, en ook een hele leuke webshop voor kraamcadeautjes inderdaad. Zoals die leuke beginletters en sterrenbeeldposters.

    Leuk en enthousiast geschreven Laura

  2. Heel origineel en super mooi!! Wij zijn hele blij met dit geboortebord ❤️. Het word nog kaal als hij straks weg moet……..maar voorlopig kunnen we er nog geen afstand van nemen……..
    Bij een tweede kindje zeker weer zo’n bord !!!!!
    Thanx Lisanne xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *