Kijk mij eens! Een hip invulboek waar je blij van wordt!

Kijk mij eens!
Kijk mij eens! Een invulboek van 1 tot 4 jaar, eentje waar je heel blij van wordt. Je hebt inmiddels een heleboel  verschillende invulboeken van verschillende shops. Maar waarom wordt je nu juist van deze zo blij? Ik zocht het voor jullie uit…

Een klein feestje in een pakketje wanneer je je bestelling van Studio Ins en Outs ontvangt. Mooie ingepakte producten met een persoonlijk kaartje, dat laatst genoemde vind ik altijd een enorm pluspunt. Je voelt dat er veel liefde, passie en aandacht in je pakketje zit. En wanneer ik zoiets ontvang weet ik dat ik bij de juiste shop heb besteld, eentje die je bestelling waardeert. Begrijp me niet verkeerd hoor, want ook als er geen persoonlijk kaartje bij zit ben ik blij… ik bedoel shoppen is altijd goed toch?

Het kijk mij eens is een invulboek van 1 tot 4 jaar waar je heel blij van wordt. Het mooie uiterlijk in het wit met zwart en roze maakt hem voor mij perfect. Lekker vrolijk om te zien, en zo staat hij ook nog eens leuk in de kast. Want zeg nou zelf zoiets mag gezien worden.
Ik heb zelf met mijn domme hoofd nooit een boek bijgehouden van Romee haar eerste jaren, iets waar ik achteraf heel veel spijt van heb gehad. Maar goed achteraf is het altijd makkelijker gezegd. Wanneer je ergens spijt van hebt dan moet je daar iets aan doen als dat kan, en dat kan. Dus ik ben begonnen met het invullen van het boek ‘Kijk mij eens’ een invulboek van 1 tot 4 jaar van Studio Ins en Outs.

Het boek is duidelijk vorm gegeven, duidelijke letters en veel ruimte om te kunnen schrijven maar ook om foto’s te kunnen plakken. Het leuke vind ik de verschillende mijlpalen in het boek. Er wordt stil gestaan bij de leeftijden, maar ook bij de 1e knipbeurt, tandjes poetsen, vakanties en dagjes weg, slapen in een groot bed en ga zo maar door. Mijlpaal op mijlpaal komt in dit gave boek aan de beurt, maar er is ook plaats voor iets minder leuke dingen, ziek zijn bijvoorbeeld. Een van mijn favoriete mijlpalen zijn toch wel de schoenen verkeerd aan doen, en de ‘ik plak je achter het behang’ en ‘ik ben boos’. Momenteel is de ‘ik ben boos’ wel Romee haar favoriete uitspraak, kan ik mooi een foto proberen te scoren voor in het boek.

In de webshop van Studio Ins en Outs vind je nog heel veel toffe accessoires om je invulboek helemaal af te maken. Verschillende washi tapes in de vrolijkste printjes en kleurtjes om je foto’s in het boek te plakken. Maar je vind er ook vrolijke stickervellen met afbeeldingen en woorden/quotes om het helemaal af te maken. Als je je boek helemaal op een leuke manier wilt invullen, raad ik je de balpennen set aan. Ik ben nog nooit zo blij geworden van een set gekleurde balpennen, de kleuren zijn zacht en vrolijk, een saaie blauwe of zwarte balpen is nu helemaal verleden tijd. Dus ga voor meer moois naar deze toffe webshop, want ze hebben dus nog heel veel meer leuks!

Ik heb de komende jaren nog wat te doen, maar wel iets leuks! Ik kan elke keer weer een leuke nieuwe mijlpaal van Romee invullen. Zo heb ik dan niet een baby invulboek maar toch een boek vol herinneringen aan een van de mooiste leeftijden van een kind….

Please follow and like us:
error

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *