Lief Moment een webshop vol liefs

Lief Moment. Een heerlijke webshop vol met mooie producten. Ik hou ontzettend van de combinatie van lief en zacht, en stoer en robuust. Ik mocht met ze samenwerken en een van de mooiste items uit de shop ontvangen…

Lief Moment, een unieke webshop die lieve en zachte producten fantastisch combineert met stoere en robuuste producten. Een webshop waar ik persoonlijk heel erg blij van word. Een van de mooiste items uit de shop stond al een tijdje op mijn wensenlijstje. Hoe tof is het dan als je deze items mag ontvangen!

Ik heb het natuurlijk over de mooie unieke sterrenbeeldposters! Voor Romee ontving ik een prachtige oud roze poster, het materiaal van de poster is zo mooi en lijkt eigenlijk een beetje een verhaal te vertellen. Het is geen ordinair glad papiertje, maar een mooi stevig papier met structuur, hierdoor krijgt de poster net dat beetje extra! Voor Siem en Vive werd een speciale tweelingposter gemaakt in de mintkleur. Het sterrenbeeld wordt prachtig weergegeven, en door de naam van de kindjes en de geboortedatum is elke poster uniek! Bij elke poster ontvang je een klein kaartje met een beschrijving over het desbetreffende sterrenbeeld, en ook dit kaartje heeft een heerlijke look. Tevens is het leuk om te kijken of deze beschrijving ook een beetje bij je kindje past.
De posters zijn een ware eye catcher op de kamertjes, maar ze zouden ook niet misstaan in bijvoorbeeld de woonkamer, want ze mogen gezien worden! Ze vallen op door hun zachte, relatieve ‘simpele’ maar unieke uiterlijk. Je kan zelf kiezen hoe je de poster gaat gebruiken. In een mooie lijst inlijsten, ophangen met washitape, met houten hangers of door ze gewoon in een mooi hoekje neer te zetten, want door het stevige papier is dat ook zeker een optie.

Ben je op zoek naar een uniek kraamcadeau of wil je jezelf gewoon verwennen? Neem dan een kijkje op de site van Lief Moment en klik dan hier! Je kan de posters in de shop bestellen in het blauw, mint of roze. Maar er is meer, heel veel meer…. Van geboortekaartjes tot ‘gewone’ kaartjes en de bijbehorende accessoires. Zo vind ik de punnikvormen ook ontzettend tof, en een klein tipje er zijn ook sterrenbeeld punnikvormen, dat is weer eens wat anders dan de standaard ‘boefje’ en ‘tuttebel’ punnikwoorden. En dan hebben we nog de betonletters, deze letters zijn stoer en robuust en staan nog bovenaan mijn wensenlijstje. Want met een tof betonnen woord maak je een kamer helemaal af! Kortom, voor mooie, leuke, unieke, stoere en hippe producten ga je naar Lief Moment. Nog een heel lief tipje, er staan gratis printables in de webshop, en dan kan je gelijk zo’n mooie poster voor jezelf shoppen!

Shop hier je eigen unieke sterrenbeeldposter!

Please follow and like us:
error

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *