De Hippe Doos!

 

De Hippe Doos, een doos vol met cadeautjes voor je kleintje en voor jezelf. Je hebt deze vast al eens voorbij zien komen op Instagram. Maar hoe hip is deze doos nou echt? Ik mocht er eentje reviewen…

Een tijdje terug kreeg ik de eer om een blog te schrijven over de ‘Hippe Doos’, vele van jullie kennen dit concept ongetwijfeld al. De ‘Hippe Doos’ kent elke keer weer een nieuwe editie, dus deze doos vol met toffe goodies is geen een keer hetzelfde. Ik denk dus ook dat je een beetje geluk moet hebben met de editie! Je kan een ‘Hippe Doos’ in een aantal webshops bestellen, maar er is altijd een enorme run op dus ze zijn vaak snel uitverkocht. Dat begrijp ik ook wel, want je kunt deze doos voor een leuke prijs aanschaffen. Maar wat is nou mijn mening over de ‘Hippe Doos’?

De doos is een feestje om te ontvangen, met een mooie strik eromheen werd deze bij ons thuis bezorgd! De goodies in de doos waren stuk voor stuk een feestje, allemaal met evenveel liefde en zorg ingepakt! Dat vind ik zelf altijd een groot pluspunt. In de editie die ik mocht reviewen zat de doos vooral boordevol met leuke kaartjes van verschillende webshops. Nu hebben wij het geluk dat we op de kamer van de tweeling nog best een hoop kaartjes kwijt kunnen, dus voor ons kwamen de kaartjes erg gelegen. Maar ik kan me voorstellen dat voor sommige mensen de vele kaartjes toch een klein beetje een teleurstelling kunnen zijn. Er zat er ook een toffe poster van Rockabelle in, de kleuren zwart, wit en oker passen perfect op onze babykamer dus je raad het al, die poster heeft een mooi plaatsje gekregen, evenals de poster van Studio Urf&Ogel! De vlaggenslinger van Lillilou past voortreffelijk bij de kamer van onze oudste dochter, dus ook deze hangt mooi in haar kamertje te pronken! En het opbergtasje is gretig in gebruik genomen!


Verder vonden we in de doos nog vele leuke en handige items. Onze oudste dochter pikte meteen de opblaasbare eenhoorn bekerhouder in, waar we dan ook weer de leuke drinkbeker in kwijt kunnen. De bijtring van Siliwoods ligt al klaar voor het komende tandenleed, en ook de slab van Echt Ilona ligt klaar voor de 1e groentehapjes van onze tweeling. Voor ouders die alles willen sparen zit er een handig doosje in voor het 1e haarlokje! Persoonlijk niet mijn ding, ik vergeet zulke dingen toch altijd. Het mijlpalenboekje van Koosje design is echt een schatje, maar omdat wij er zelf al een hebben ligt deze klaar als cadeautje! Want er is in onze omgeving wel sprake van een Babyboom, dus wanneer er iets in zit waar je zelf niets mee kan, is het alleen maar leuk om er een ander blij mee te maken, en dat wil ik ook gaan doen met de monstertjes van Naif! Want wij hebben de hele lijn inc. vele mini’s al in ons assortiment. De speelgoeddozen van de kids kunnen ook gepimpt gaan worden met de speciale stickers van Hip met Naam.

Voor de mama’s zit er een te slechte maar te lekkere reep van Tony in, het is maar goed dat het geen grote reep was, want ik ben niet zo goed in het delen van Tony! Met de fantastische weekplanner van Hebbers hoef je nooit meer iets te vergeten, ideaal wanneer je nog een tikkeltje last hebt van zwangerschapsdementie, maar ook ideaal voor de man! Met het notitieblokje van Miek in vorm is het feestje compleet, een boodschappenlijstje ziet er meteen leuker uit met mooie flamingo’s eromheen! En wanneer je nog voor gezinsuitbreiding wil gaan zit er een hele leuke aftelkalender met stickers bij van Suede Design, dat maakt het voor een grote broer of zus meteen leuker om te wachten!

Mijn conclusie. Ik vind de ‘Hippe Doos’ een ontzettend leuk concept, je moet een beetje geluk hebben met de deelnemende shops! Maar er zit altijd toch wel een hele hoop in waar je blij van wordt, en dan heb ik het nog niet eens over de vele kortingscodes gehad van de vele shops. En zeg nou zelf, shoppen met korting is altijd een goed idee! Ondertussen zijn ze het concept van de ‘Hippe Doos’ aan het uitbreiden, meerdere soorten dozen, zelf samen stellen en ga maar door. Als je ze nog niet volgt op instagram ga dat dan sowieso doen, want ik heb de sneakpeeks gezien van een nieuwe doos, en dat wil je niet missen!

Liefs Laura

Please follow and like us:
error

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *