Waarom een eigen Blog?

 

Ik hoor je al denken, waarom je eigen blog? Er zijn onderhand net zoveel blogs als kerktorens, althans dat denk ik! Maar waarom neem ik dan toch deze stap?

Na heel lang twijfelen heb ik voor mezelf de knoop doorgehakt. Ik vind het nog steeds retespannend dat ik dit nu doe. Waarom blijf ik niet gewoon voor Zwangerschapsloket bloggen? Als klein meisje schreef ik vroeger al graag verhalen, ik vond het dan ook altijd leuk als we weer een opstel moesten schrijven over een gebeurtenis of een uitje. En heel veel jaren later ben ik er achter gekomen dat ik schrijven nog steeds heel erg leuk vind. In de zwangerschap van Siem en Vive werd ik benaderd om mijn ervaringen dmv een blog te delen met de ‘buitenwereld’. Ik heb die kans met beide handen gegrepen, en ben Zwangerschapsloket daar dan ook echt dankbaar voor!

Maar nu ga ik verder op eigen benen, mijn eigen site! En dat terwijl ik het eigenlijk druk genoeg heb met mijn werk, en mijn gezin. En toch wil ik in het diepe springen en deze stap nemen! Het schrijven werkt voor mij rustgevend, ik kan gebeurtenissen een plaatsje geven, en zo kan ik dan ook weer beter relativeren. Ik wil jullie meenemen in mijn avonturen als moeder van 3 kindjes, ik wil iedereen de mooie kanten van het moederschap laten zien, maar ik wil ook iedereen de mindere kanten van dit alles laten zien. Want tegenwoordig kan je jezelf nog wel eens verliezen in alle ‘perfecte’ accounts op Social Media. Je kan heel erg onzeker worden van al deze ‘perfecte’ posts, en daarom vind ik het belangrijk dat er af en toe ook eens een keerzijde wordt getoond. Want als je af en toe de keerzijde toont van het oh zo mooie leven kan je juist weer kracht putten uit de reacties van mede ‘lotgenootjes’ en dat is nou juist weer een mooie kant van Social Media! En dit alles heeft mij dus doen besluiten om mijn eigen blog te starten ‘Mij naar Wij’ is geboren.

Liefs Laura

 

Please follow and like us:
error

20 antwoorden op “Waarom een eigen Blog?”

 1. Super goed initiatief ik had dat “in mijn tijd” ook graag willen hebben dit soort verhalen die gewoon eerlijk en oprecht geschreven zijn en niet alleen vanuit de “roze wolk” optiek
  Ik ga je dus zeker volgen
  Heel veel succes

 2. Wauw Laura,
  Gefeliciteerd met deze super gave blog!!
  En zo ontzettend waar…tegenwoordig willen velen een “perfect” beeld van zichzelf of zijn/haar gezin laten zien. Maar perfectie bestaat niet en daar zou niemand zich voor moeten schamen! Laten we het juist tonen en elkaar een steuntje in de rug geven op de momenten als het even niet zo lekker gaat. Ik ben vóór!!!
  Laten we snel een “day in life” fotosessie maken 😉
  Liefs Silvia Struik xxx
  Via de Lens Fotografie

  Ps: ik waardeer het enorm dat je mij vernoemd bij de foto’s!!

 3. Op school al hele verhalen. Niet allen in agenda’s maar ook kletsen.. nu kunnen we je verhalen ook lezen.. ben er benieuwd naar al het leuks… 💋💋

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *